Remiss om EU på hemmaplan (SOU 2016:10)

Vi kommer att avge yttrande på denna remiss och tar tacksamt emot synpunkter från medlemsförbunden senast den 31 maj 2016!

Remissyttranden ska lämnas till  Kulturdepartementet senast 21 juni 2016.

Utredningen om delaktighet i EU föreslår flera åtgärder för att höja kunskapen, främja insyn och delaktighet samt förbättra informationstillgången i EU-relaterade frågor. Utredningen föreslår bland annat att regeringen ska tidigarelägga delar av det arbete som idag sker genom utredningsväsendet och remissförfarandet.

Mia Ahlgren