Remiss: Mediegrundlagskommitténs betänkande Ändrade mediegrundlagar (SOU 2016:54)

Vi kommer att avge yttrande på denna remiss och tar tacksamt emot synpunkter från medlemsförbunden senast den 25 november 2016!

Remissyttranden ska lämnas till Justitiedepartementet senast den 7 januari 2017.

Mediegrundlagskommittén är en parlamentariskt sammansatt kommitté som har haft i uppdrag att, med utgångspunkt i det nuvarande tryck- och yttrandefrihetsrättsliga systemet, se över grundlagsregleringen i ett antal avseenden.

Mia Ahlgren