Remiss Kompletterande promemoria avseende Boverkets rapport 2014:38 Översyn av lagen om bostadsanpassningsbidrag m.m.

Vi kommer att avge yttrande på denna remiss och tar tacksamt emot synpunkter från medlemsförbunden senast den 19 september 2016!

Remissyttranden ska lämnas till Socialdepartementet senast 4 oktober 2016.

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat Kompletterande promemoria avseende Boverkets rapport 2014:38 Översyn av lagen om bostadsanpassningsbidrag m.m

Mia Ahlgren