Remiss Ds 2016:14 Förtydliganden av lönestöden för personer med funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga

Vi kommer att avge yttrande på denna remiss och tar tacksamt emot synpunkter från medlemsförbunden senast den 8 juni 2016!

Remissyttranden ska lämnas till Arbetsmarknadsdepartementet senast 27 juli 2016.

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat Ds 2016:14 Förtydliganden av lönestöden för personer med funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga. Remissvaren ska ha kommit in till Arbetsmarknadsdepartementet senast den 27 juni 2016.

Mikael Klein