Påminnelse: Teminologiremiss: Begrepp inom områdena patientsäkerhet och systematiskt kvalitetsarbete

Bilaga 1 Informationsblad terminologiremiss

Bilaga 2 Terminologiremiss patientsäkerhet och systematiskt kvalitetsarbete

Vi avger inget yttrande på denna remiss!

Remissyttranden ska lämnas till Socialstyrelsen

senast 2 december 2016.

Obs! Kort remisstid. Remissen är i form av en enkät som skickas till Socialstyrelsen. Vi aviserade denna remiss redan i slutet av oktober.

Den här remissen skriver Handikappförbunden inte något yttrande på. Den kan ändå röra viktiga frågor och därför aviserar vi dem till alla våra medlemsförbund. Vi tar tacksamt del av de yttranden som enskilda förbund skriver.

OBS! Om något enstaka förbund eller några förbund i samverkan kommer att göra ett genomarbetat remissvar, så finns möjligheten att Handikappförbunden ställer sig bakom det yttrandet. Återkoppla i sådana fall i god tid före remisstidens utgång.

Kontakt på Handikappförbunden

Mikael Klein