Remiss av betänkandet (SOU 2015:88) Gestaltad livsmiljö

Vi kommer att avge yttrande på denna remiss och tar tacksamt emot synpunkter från medlemsförbunden senast den 24 februari 2016!

Remissyttranden ska lämnas till Kulturdepartementet senast den 14 mars 2016.

Utredningen Gestaltad livsmiljö – en ny politik för arkitektur, form och design tillsattes med uppdraget att göra en översyn av den nuvarande politiken för arkitektur, form och design och föreslå en ny politik för området. Syftet med uppdraget är att stärka arkitekturens, formens och designens värde och betydelse för individen, livsmiljön och den hållbara samhällsutvecklingen.

Mia Ahlgren