Remiss: SOU 2014:67 Inbyggd integritet inom Inspektionen för socialförsäkringen

Handikappförbundens yttrande

Vi har fått anstånd en vecka och kommer att avge yttrande på denna remiss och tar tacksamt emot synpunkter från medlemsförbunden senast den 4 mars 2015!

Remissyttranden ska lämnas till Socialdepartementet senast den 6 mars 2015.

Förslagen i detta betänkande gör det möjligt för ISF att behandla personuppgifter i den utsträckning som krävs för att myndigheten ska kunna fullgöra sitt uppdrag på ett ändamålsenligt sätt. Samtidigt måste ett fullgott skydd ges för den personliga integriteten.

Stefan Eklund Åkerberg