Remiss om Organdonation En livsviktig verksamhet (SOU 2015:84)

Vi kommer att avge yttrande på denna remiss och tar tacksamt emot synpunkter från medlemsförbunden senast den 1 mars 2016!

Remissyttranden ska lämnas till Socialdepartementet senast den 15 mars 2016.

Både i Sverige och internationellt råder en stor brist på organ som är lämpliga för transplantation. Väntan på transplantation är lång. Utredningen har haft i uppdrag att utreda och lämna förslag som leder till en bättre tillgång till organ för transplantation.

Sofia Karlsson