Remiss om departementspromemorian Förslag på förändringar inom det statliga bilstödet

Handikappförbundens remissvar

Vi kommer att avge yttrande på denna remiss och eftersom remisstiden går ut under våra semestertider tar vi tacksamt emot synpunkter från medlemsförbunden senast den 3 juli 2013!

Remissyttranden ska lämnas till Socialdepartementet senast torsdagen den 8 augusti 2013. Socialdeparetementet baklagar den korta remisstiden.

I denna promemorian lämnas förslag främst avseende anpassningsbidraget inom ramen för det statliga bilstödet. Förslagen syftar bl.a. till att åstadkomma förutsättningar för en bättre konkurrens mellan utförare av fordonsanpassningar.

Mikael Klein